Programma reünie/jubileumdag 18 november 2017

Op zaterdag 18 november zal in Waterhostel Oer’t Hout te Grou het 125-jarig jubileum van Brassband Apollo groots gevierd worden.

Reünie
Vanaf 15:00 verwelkomen we onze reünisten met koffie en gebak. U heeft de gelegenheid om de expositie* over 125 jaar Apollo in museum ‘Hert fan Fryslân’ te gaan bezoeken of om gewoon gezellig bij te kletsen met alle andere aanwezigen die u wellicht al heel wat jaren niet heeft gezien of gesproken.

Rond 17:45 gaan we met z’n allen genieten van een uitgebreid buffet. We gaan er natuurlijk van uit dat al onze reünisten mee gaan eten, zodat in een gezellige sfeer de verhalen van vroeger en nu uitgebreid kunnen worden gedeeld.

Jubileumconcert In de Sint Piter Kerk
De feestelijke middag zal in de avond muzikaal worden voortgezet.
Om 20:30 start het spetterende jubileumconcert in een prachtig verlichte Sint Piter Kerk, waar naast familie, vrienden, reünisten en donateurs ook alle Grousters en niet-Grousters van harte welkom zijn.

Apollo zal onder andere de speciaal voor het 125-jarig jubileum gecomponeerde ‘Apollo Overture’ ten gehore brengen. Jan de Haan zal zijn eigen compositie dirigeren.

De Afterparty
Na het concert is er vanaf 22:00 een spetterende Afterparty in Oer’t Hout waarbij een DJ ervoor gaat zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. De reünisten en leden van Apollo kunnen, als ze dat willen, in Oer ’t Hout blijven slapen, zodat we ook de volgende ochtend nog even met z’n allen kunnen nagenieten van ons bijzondere jubileum.

We hopen dat 18 november een dag wordt waar nog veel over gesproken gaat worden in en buiten Grou!

Klik hier om u aan te melden

Wilt u weten wie zich al hebben aangemeld, klik dan hier.